soorten sloten

Er zijn verschillende soorten sloten.

Niet alle sloten zijn hetzelfde maar het kan wel voorkomen dat bepaalde sloten overeenkomsten hebben. Zo wordt hier de MT5 en MT5+ toegelicht. Bij de + zal er al een idee zijn dat die veel emer is dan de de normale MT5. Lees verder wat het evrschil is tussen die twee.

Mul-T-Lock’s MT5 multi-gepatenteerd mechanisch platform integreert geavanceerde technologie voor beveiliging van wereldklasse samen met verbeterde sleutelcontrole.

Als marktleider op het gebied van hoogbeveiligde vergrendelingsoplossingen is het MT5-platform van Mul-T-Lock ontworpen om maximale bescherming, flexibiliteit en gebruiksgemak te bieden om aan de behoeften van klanten in elke bedrijfstak te voldoen.

MT5 en MT5+ combineren beveiligingselementen om zowel dubbele als drievoudige vergrendelingsmechanismen te creëren en bieden de hoogste niveaus van vergrendelingsveiligheid:

De innovatieve, goed afgewerkte, telescopische pin-technologie van Mul-T-Lock maakt ze effectief en betrouwbaar.

Het speciale gepatenteerde bewegende element, de Alpha Spring, dat zich aan het uiteinde van de sleutel bevindt, biedt een extra veiligheidsniveau voor een betere bescherming.

De toegevoegde waarde van MT5+ is een vergrendelingsmechanisme met een krachtige zijstang die inwerkt op de horizontale pennen voor extra bescherming.

Voordelen van de MT5- en MT5+-oplossing

Meervoudige beveiliging – met de integratie van een geavanceerd vergrendelingsmechanisme.

Geavanceerde sleutelcontrole – via een sleutelkaart met een unieke Mul-T-Lock code, alleen leesbaar door geautoriseerde Mul-T-Lock beheerders met KC5 machines.

Master key opties – ondersteunt de meest complexe organisatorische behoeften.

Schaalbaar en aanpasbaar – het MT5-platform kan elk type omgeving bevatten met verschillende formaten en aangepaste functies om aan alle operationele behoeften te voldoen.

Keuze van formaat – cilinders, hangsloten, sloten, elektronische deuroplossingen en meer. Eén sleutel voor iedereen.

MT5; MT5+ oplossingen kenmerken

Uitgebreide sleutel- en cilindercontrole – voor een verscheidenheid aan behoeften:

Systemen met hoofdsleutels – meerdere toegangsniveaus toekennen aan de sleutel van de gebruiker.

Verschillende sleutels – toegang tot elke deur met verschillende sleutels.

Sleutel gekoppeld – toegang tot meerdere deuren met een enkele sleutel.

3 in 1 sleutel – verander de combinatie van een slot in een handomdraai tot 2 keer door gewoon de sleutel te draaien.

Modulaire cilinder – biedt u de flexibiliteit om snel en eenvoudig cilinderlengtes te configureren volgens de wensen van de klant.

Door dit alles gelezen te hebben kan jij misschien een betere keus maken bij het kiezen van welke slot jij zou willen hebben. Ze zullen niet veel verschillen maar ze hebben wel hun eigenschappen. Ga ook goed na wat de garantie is. Op zo een manier kan jij dan weten waar jij voor moet kiezen. De prijs zal ook een belangrijke rol spelen bij dit alles. Zij die geen keus konden maken kochten van elk tenminste 1 slot om ze bij verschillende deuren uit te proberen.

Flexibel en compatibel met CLIQ – voeg gemakkelijke toegangscontrole toe door het elektromechanische CLIQ® platform in uw MT5 en MT5+ systeem te integreren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.