Metalic epoxy wat is het?

We krijgen steeds meer bellers die vragen over het doen van een metallic finish epoxy vloer. Het eerste wat we vragen is of ze enige ervaring hebben met het doen van dit soort vloeren. Het antwoord is altijd nee en dat ze het op YouTube hebben gezien en dat het er vrij gemakkelijk uitziet om te doen. Dit is het moment dat we ze vertellen dat het niet zo makkelijk is als het lijkt. Het ziet er gemakkelijk uit omdat de persoon die het doet het waarschijnlijk doet voor de kost of het al vele malen eerder heeft gedaan. Zo kunt u niet zomaar een badkamer beton cire maken, maar kunt u beter hulp inschakelen. 

De meeste van de bedrijven die metalen epoxy staat op hun websites of zal u vertellen dat hun producten zijn niet zo makkelijk om mee te werken als ze eerlijk zijn. Ze zeggen dit tegelijkertijd met de verklaring dat er geen verkeerde manier om het te doen. Hoewel die bewering waar is omdat de afwerking willekeurig is, zijn er wel degelijk goede en slechte resultaten en soms zelfs zeer slechte resultaten. Dus terwijl het lijkt alsof je gewoon spatten verschillende kleuren op de vloer, het echt vereist vaardigheid en ervaring om de verhoudingen en de verspreiding van elke kleur goed te krijgen voor het daadwerkelijk uit te komen ziet er goed uit in plaats van een pijnlijke plek voor het oog.

Arbeidsintensiever

Metalen vloeren zijn veel arbeidsintensiever. Je moet de vloer meestal schuren en een zwarte basislaag aanbrengen, dan schuren en een verzegelingslaag aanbrengen en dan de kleuren in de verzegelingslaag spatten en dat schuren als het droog is en dan moet je een topcoat aanbrengen. Sommige systemen gebruiken een primer, dan een zwarte basislaag die je schuurt en dan metallic verf die je schuurt en dan een topcoat. Zo vergt een beton cire vloer meer van je dan je in eerste instantie denkt. 

Hoe je het ook bekijkt, het is veel meer werk en het resultaat zal er waarschijnlijk niet uitzien zoals je verwacht had. Er is vaardigheid en artistiek talent bij betrokken om de looks te krijgen die je op het internet ziet. Met traditionele epoxy is er geen vaardigheidsniveau of artistiek talent vereist. Gewoon wat goede ouderwetse elleboog vet om de vloer goed schoon en dan gewoon van toepassing de epoxy vergelijkbaar met gewone verf.

Wij verpakken onze epoxy in kant-en-klare systemen te maken gemakkelijk en eenvoudig voor u om een complete epoxy vloeren baan te installeren. Er is wat meten en mengen betrokken dus dat vergt een beetje meer aandacht dan gewoon het steken van uw roller in de roller lade en rol de verf op als een semi-gloss. Maar het is veel eenvoudiger te doen dan metallic en 99.999 van de 100 keer zult u tevreden zijn met het resultaat. Bekijk onze Epoxy Floor Systems op onze Home Page en kies degene die het beste past bij uw toepassing of bel ons voor een aantal deskundige adviezen over welke te gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.