We verlaten Harlingen met een lach en een traan

Samen moeten doorstaan, samen hinder, samen bouwen aan de toekomst en vandaag blikken we samen terug op een paar heftige, maar ook mooie jaren. Bedankt Harlingers, jullie waren geweldig! Bedankt voor jullie geduld en begrip. Met in totaal 9200 heipalen, circa 4500 damwanden en diverse omleidingen hebben jullie veel te verduren gehad. Toch hebben we vooral positieve reacties mogen ontvangen en enorm veel geïnteresseerde mensen gezien op of langs de bouw. We vertrekken dan ook met een lach en een traan. Het invaren van het aquaduct, het inschuiven van het spoor, het N31 feestweekend, wij hebben erg genoten van uw warme belangstelling!

Het werk is bijna ten einde en dat betekent ook dat we afscheid gaan nemen. Op 15 juni sluiten we de deuren van het informatiecentrum aan de Kanaalweg. Ook zijn we vanaf dan niet meer bereikbaar op onze social media kanalen of infomail.

Heeft u na 15 juni nog vragen over de Rijksweg N31, dan kunt u contact opnemen met landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat via telefoonnummer: 0800-8002. Voor overige vragen met betrekking tot het project kunt u bellen met het klantcontactcentrum van de gemeente Harlingen via telefoonnummer: 14-0517.

De N31 autoweg zal worden overgedragen aan Rijkswaterstaat en de rest van de wegen, fiets- en voetpaden aan de gemeente Harlingen. Voordat het zover is zijn we deze zomer nog bezig met werkzaamheden aan de Koningsbrug en kleine restwerkzaamheden. Daarnaast gaat de gemeente als onderdeel van het project N31 Harlingen, de komende tijd nog de Domela Nieuwenhuisstraat (najaar 2018) en Kanaalweg west (voorjaar 2019) herinrichten.

Namens het hele projectteam N31: bedankt dat we hier mochten zijn in jullie (en inmiddels ook ons) geliefde Harlingen!

2. Voorpagina foto optie 1.jpg
Terug